Kesäkoti

Kesäkodin esittely

 

Kesäkotimme Usminjärven kauniissa järvimaisemissa on kaikkien jäsentemme käytettävissä toukokuun puolesta välistä elokuun loppuun! Toivotamme tervetulleeksi myös kaikki lähialueiden yhdistykset mukaan rentoutumaan luonnon keskelle!

Kesäkodilla on mahdollisuus virkistäytymiseen saunoen, uiden, boccia pelaten tai vaikkapa makkaraa paistellen grillikatoksessa. Sauna lämpiää neljänä päivänä viikossa. Kesäkodin tupa keittiöineen on varattavissa erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Kesäkodin talkoisiin tarvitaan aina väkeä ja kaikille riittää puuhaa - pienempää tai isompaa - voimiesi mukaan. Lämpimästi tervetuloa!

 

Kesäkotiuutisia

 

Kesäkotimme mökit saivat vuonna 2019 uudet polut. Nyt mökkeihin pääse helpommin kulkemaan myös rollaattorilla ja pyörätuolilla. Kuvia löytyy "Mökit" ja "Kuvia mökeistä" otsikoiden alta.

 

Kesäkodin yhteystietoja

 

Mökkien varauksista ja Kesäkotiin liittyvistä asioista voi kysellä puhemitse 1.4.2020 lähtien numerosta 040-1251 717. Tätä ennen tiedustelut puheenjohtaja Päivi Kärnän numerosta 044-2903 693 tai paivakarna60@gmail.com

Kesäkodin osoite:

Vuorenniityntie 88

05800 Hyvinkää