Ajankohtaista

Jäsenilta Kesäkodilla 22.9.2021

Hallitus järjestää kaikille maksuttoman Jäsenillan Kesäkodilla (Vuorenniityntie 88, Hyvinkää)

keskiviikkona 22.9. klo 17 alkaen

Illan ohjelmassa
-- Puheenjohtajan tervehdys
-- Musiikkia Sepin johdolla
-- Bocciaa ja bingoa (palkinnot molemmissa)
-- Hallituksen kyselytunti
-- Kahvitarjoilu ja grillimakkaraa tarjolla

Maksuton kuljetus järjestetään kyytiä tarvitsevile.
Jos tarvitset kuljetuksen, soita p. 046 6446 121 viimeistään su 19.9. mennessä.

Lämpimästi tervetuloa.

 

Ystävällisin terveisin

Hyvinkään Invalidit ry

hallitus
Päivi, Kikka, Eevis, Jussi, Kirsi, Matti, Sami, Sari ja Johanna

 

Syksyn 2021 toiminta alkaa

Tervetuloa syksy ja mukavat yhteiset hetket liikunnan, pulinakahvilan ja käsityökerhon merkeissä. Lisätietoja ryhmien ym. aikatauluista löydät kunkin ryhmän omalta sivulta.

HUOM! Mahdolliset koronatilanteen muutokset saattavat muuttaa suunniteltua toimintaa. Muutoksista tiedotetaan sähköpostitse, Aamupostin ja Hyvinkään Viikon Yhdistykset -palstalla, kotisivuillamme www.hyvinva.fi ja Facebookissa.

 

Onnensillan kahvio avautuu

Onnensillan kahvio avautuu ma 13.9. ja toimii jatkossa yhdistysten vetämänä, koska Onnensillan henkilökunnalla ei ole resursseja pyörittää kahviota. Henkilökunnasta joku on kuitenkin aina paikalla.

Kahvio on avoinna ma – pe klo 12 – 15 joulukuun puoliväliin asti ja avautuu tammikuussa loppiaisen jälkeen. Toki kulloinkin vallitsevien koronarajoitusten mukaisesti.

Hyvinkään Invalidit ry toimii kahvion pitäjänä maanantaisin (aloitus 13.9.) sekä parittomien viikkojen torstaisin (aloitus 16.9.).

·  torstait16.9. – 30.9. – 14.10. – 28.10. – 11.11. – 25.11 . – 9.12.

Onnensilta hankkii keskitetysti kahvit, teet, sokerit, suolaista ja makeaa tarjoittavaa (esipaistettuja pakastetuotteita), lautasliinat jne. Yhdistys voi halutessaan tuoda omia leivonnaisiaan (tuotetiedot merkittävä näkyville).

Ajattelimme aloittaa niin, että kahviossa olisi kerrallaan 2 vapaaehtoista jäsentä.

Voimme yhdessä sopia, ketkä kulloinkin ovat paikalla. Jokainen on tervetullut ja voi osallistua omien aikataulujensa ja voimiensa mukaisesti.

Hyvy järjestää kaikille 1 h perehdytyksen 7.9. ja antaa lisäohjeistusta yhdistyksen ensimmäisen vuoron alussa.

Jos olet kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena kahviossa, otathan yhteyttä

Päiviinp.044 2903693 tai paivikarnai60@gmail.com tai

Kirsiin p.040 545 7416 tai jasensihteeri.hyvinva@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

 

Kuntokuu 2021

Helmikuu on Suomen Paralympiakomitean järjestämä harrastelijaliikuntakampanja, johon jokainen voi osallistua liikunnan tasosta riippumatta. Kampanjakuukaudet ovat helmi- ja syyskuu. Kuukauden ajan osallistujat täyttävät kuntokorttia ja osallistuvat samalla arvotaan, josta voi voittaa tuotepalkintoja.

Koska normaalit toimintomme ovat tauolla koronan vuoksi, kuntokorttien jakaminen jäsenille on vaikeaa. Oman kuntokortin voit tulostaa itsellesi linkistä: www.kuntokuu.fi/kuntokortti

Voit myös kirjata liikuntatapahtumia internetin välityksellä ns. e-kuntokortille, jonka saat käyttöösi luomalla itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan sivun www.kuntokuu.fi/kuntokortti

kautta. Käyttäjätunnuksella ja salasanalla voit kirjautua milloin vain palveluun ja täyttää sinne suorituksiasi.

Jokainen voi kirjata helmikuun ajan liikuntasuorituksensa ylös - hyötyliikuntaa unohtamatta. Ylös kirjataan päivämäärä, liikuntaan käytetty aika ja harrastettu liikunta. Esim. KS = kuntosali, KÄ = kävely, SK = sauvakävely, VJ = vesijumppa, AR 0 arkiaktiivisuus, TL = talvilaji.

Muista lisätä paperiseen kuntokorttiisi yhteystietosi (nimi, osoite, yhdistyksen nimi) ja palauta tiedot osoitteeseen:

Tiina Siivonen, Suomen Paralympiakomitea, Valimontie 10, 4.krs, 00380 Helsinki.

Jos olet täyttänyt suorituksiasi internetin kautta e-kuntokorttiin, sinun ei tarvitse lähettää tietoja erikseen minnekään vaan ohjelma tallentaa tietosi sähköiseen tietokantaan ja sitä kautta Kuntokuu kampanjan arvontaan.

Liikunnaniloa !

terveisin

Hyvinkään Invalidit ry

 

 

 

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.