Ajankohtaista

Hei,

Kesäkodilla (Vuorenniityntie 88, Hyvinkää) järjestetään

talkoot lauantaina 15.5.2021 klo 10 alkaen.

Tarjolla kahvia ja makkaraa, talkoiden jälkeen sauna lämpimänä.

Koronavirustilanteen vuoksi kaikki muu toimintamme on tauolla.

Tervetuloa joukolla talkoisiin!

 

terveisin

Hyvinkään Invalidit ry

 

Kaikki ryhmät ovat tauolla 

Koronatilanteen vuoksi Onnensillassa kokoontuvat ryhmämme, Käsityökerho ja ToimintaTiistai, on peruttu toukokuun loppuun asti. Toimintaesteisten vertaisryhmä Toive kokoontuu etäyhteydellä.  Pahoittelemme peruuntumisista aiheutuvaa harmia.

 

Kuntokuu 2021

Helmikuu on Suomen Paralympiakomitean järjestämä harrastelijaliikuntakampanja, johon jokainen voi osallistua liikunnan tasosta riippumatta. Kampanjakuukaudet ovat helmi- ja syyskuu. Kuukauden ajan osallistujat täyttävät kuntokorttia ja osallistuvat samalla arvotaan, josta voi voittaa tuotepalkintoja.

Koska normaalit toimintomme ovat tauolla koronan vuoksi, kuntokorttien jakaminen jäsenille on vaikeaa. Oman kuntokortin voit tulostaa itsellesi linkistä: www.kuntokuu.fi/kuntokortti

Voit myös kirjata liikuntatapahtumia internetin välityksellä ns. e-kuntokortille, jonka saat käyttöösi luomalla itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan sivun www.kuntokuu.fi/kuntokortti

kautta. Käyttäjätunnuksella ja salasanalla voit kirjautua milloin vain palveluun ja täyttää sinne suorituksiasi.

Jokainen voi kirjata helmikuun ajan liikuntasuorituksensa ylös - hyötyliikuntaa unohtamatta. Ylös kirjataan päivämäärä, liikuntaan käytetty aika ja harrastettu liikunta. Esim. KS = kuntosali, KÄ = kävely, SK = sauvakävely, VJ = vesijumppa, AR 0 arkiaktiivisuus, TL = talvilaji.

Muista lisätä paperiseen kuntokorttiisi yhteystietosi (nimi, osoite, yhdistyksen nimi) ja palauta tiedot osoitteeseen:

Tiina Siivonen, Suomen Paralympiakomitea, Valimontie 10, 4.krs, 00380 Helsinki.

Jos olet täyttänyt suorituksiasi internetin kautta e-kuntokorttiin, sinun ei tarvitse lähettää tietoja erikseen minnekään vaan ohjelma tallentaa tietosi sähköiseen tietokantaan ja sitä kautta Kuntokuu kampanjan arvontaan.

Liikunnaniloa !

terveisin

Hyvinkään Invalidit ry

 

 

 

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.