Ajankohtaista

Harrastelijaliikuntakampanja

Syyskuu on Suomen Paralympiakomitean järjestämä harrastelijaliikuntakampanja, johon jokainen voi osallistua liikunnan tasosta riippumatta. Kampanjakuukaudet ovat helmi- ja syyskuu. Kuukauden ajan osallistujat täyttävät kuntokorttia ja osallistuvat samalla arvotaan, josta voi voittaa tuotepalkintoja. Huom! Syyskuun kuntokortteja ei ole vielä saatu, joten merkitkää syyskuun liikuntasuoritukset ylös, myös alkukuukauden ajalta. Kun Matti saa kuntokortit, ne jaetaan jäsenille ja siihen voi kirjata liikuntasuoritukset ja osallistua arvontaan. Liikunnaniloa !

 

Imatran tuettu loma

Tuetulle lomalle Imatralle lähtijät: Bussi lähtee su 13.9. Linjalasta klo 10. Matkan hinta 20€, maksu bussissa tasarahalla Marjalle. Varmista lähtösi Marjalle p.040 771 2254. Rentouttavaa lomaa!

 

Kuukausikerho alkaa 22.9

Kuukausikerho aloittaa ti 22.9. klo 16-18 Onnensillassa (Siltakatu 6, Hyvinkää). Lisätietoja Anjalta p. 040 5724 095.

 

Toive-ryhmän seuraava tapaaminen 30.9

Toimistaesteisten vertaistukiryhmä Toive aloittaa ke 30.9. klo 18-20 Onnensillassa (Siltakatu 6, Hyvinkää). Lisätietoja toive.hyvinva@gmail.com

 

Sääntömääräinen kevät- ja syyskokous 25.10

Yhdistyksen kevät- ja syyskokous  järjestetään sunnuntaina 25.10. klo 13 järjestökeskus Onnensillassa (Siltakatu 6, Hyvinkää).

Esillä kevätkokouksen ja syyskokouksen sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu klo 12 alkaen, koronatilanteesta riippuen, kahvitarjoilu varmistuu lokakuun aikana.

 

Yhdistyksen toiminnot voivat peruuntua tai muuttua koronatilanteesta riippuen.

Onnensillassa ei toistaiseksi saa käyttää keittiötä eikä astioita, joten kahvinkeitto ei ole mahdollista. Keittiö avataan yhdistysten käyttöön koronatilanteen salliessa.

Muutoksista ilmoitamme sähköpostitse, kotisivuillamme www.hyvinva.fi, facebookissa sekä paikallislehtien Yhdistykset-palstoilla.