Ajankohtaista

Kuntokuu 2021

 

Helmikuu on Suomen Paralympiakomitean järjestämä harrastelijaliikuntakampanja, johon jokainen voi osallistua liikunnan tasosta riippumatta. Kampanjakuukaudet ovat helmi- ja syyskuu. Kuukauden ajan osallistujat täyttävät kuntokorttia ja osallistuvat samalla arvotaan, josta voi voittaa tuotepalkintoja.

Koska normaalit toimintomme ovat tauolla koronan vuoksi, kuntokorttien jakaminen jäsenille on vaikeaa. Oman kuntokortin voit tulostaa itsellesi linkistä: www.kuntokuu.fi/kuntokortti

Voit myös kirjata liikuntatapahtumia internetin välityksellä ns. e-kuntokortille, jonka saat käyttöösi luomalla itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan sivun www.kuntokuu.fi/kuntokortti

kautta. Käyttäjätunnuksella ja salasanalla voit kirjautua milloin vain palveluun ja täyttää sinne suorituksiasi.

Jokainen voi kirjata helmikuun ajan liikuntasuorituksensa ylös - hyötyliikuntaa unohtamatta. Ylös kirjataan päivämäärä, liikuntaan käytetty aika ja harrastettu liikunta. Esim. KS = kuntosali, KÄ = kävely, SK = sauvakävely, VJ = vesijumppa, AR 0 arkiaktiivisuus, TL = talvilaji.

Muista lisätä paperiseen kuntokorttiisi yhteystietosi (nimi, osoite, yhdistyksen nimi) ja palauta tiedot osoitteeseen:

Tiina Siivonen, Suomen Paralympiakomitea, Valimontie 10, 4.krs, 00380 Helsinki.

Jos olet täyttänyt suorituksiasi internetin kautta e-kuntokorttiin, sinun ei tarvitse lähettää tietoja erikseen minnekään vaan ohjelma tallentaa tietosi sähköiseen tietokantaan ja sitä kautta Kuntokuu kampanjan arvontaan.

Liikunnaniloa !

terveisin

Hyvinkään Invalidit ry

 

Keusoten rajoitukset 31.1.2021 asti

Korona on valitettavasti vaikuttanut myös meidän toimintaamme paljon ja tulee vaikuttamaan yhä tulevanakin vuonna.

Hyvinkään kaupunki pitää suljettuina 31.1.2021 asti kaupungin toimipisteitä, kuten liikuntasalit, kuntosalit ja uimalan. Tämän vuoksi yhdistyksemme viikottaiset liikuntaryhmät ja muut tapaamiset ovat kaikki toistaiseksi tauolla.

 

 

 

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.