Linkit

Invalidiliitto

Invalidiliitto on fyysisesti vammaisten ihmisten valtakunnallinen vaikuttamisen ja palvelutoiminnan monialajärjestö. Hyvinkään Invalidit ry on Invalidiliiton jäsenjärjestö. Jäsenemme voivat hyödyntää Invalidiliiton tarjoamia palveluja, mm. neuvontaa, koulutuksia ja tapahtumia.

Invalidiliiton kotisivujen etusisulta löytyy mm. ajankohtaisia asioita, blogitekstejä, uusia artikeleita IT-lehdestä ja tapahtumua.

Invalidiliiton kotisivut

 

Harvinaiset -verkosto

Harvinaiset verkostoon kuuluu 20 jäsenyhteisöä eri sosiaali- ja terveysalan järjestöistä. Toiminnassa mukana olevan yhteisöt ovat yleishyödyllisiä yhdistyksiä, jotka edustavat ja tuottavat palveluita harvinaisiin sairauksiin ja vammaryhmiin kuuluville ihmisille. 

Harvinaiset -verkoston kotisivut

 

Hyvinkään yhdistykset ry

Hyvinkään yhdistykset ry (Hyvy ry) on verkostojärjestö, joka ylläpitää kaikille avointa Onnensillan kohtaamispaikkaa ja mahdollistaa vapaaehtoistoimintaa. Hyvy viestii, vaikuttaa ja kutsuu yhteisten pöytien ääreen.

Hyvinkään yhdistykset ry kotisivut

 

Seitti

Nuorisoyhteistyö Seitti on toimintaa liikuntavammaisille ja pitkäaikaissairaille nuorille. Toimintaa toteutetaan nuorten ehdoilla ja nuorten lähtökohdista, toiminta on nuorten itsensä suunnittelemaa. Seitti myös välittää ajankohtaista tietoa. Seitti on mukana vaikuttamistoiminnassa.

Seitti yhteistyöverkoston kotisivu

 

Suomen Paralympiakomitea

Suomen Vammaisurheilu- ja -liikunta VAU ja Suomen Paralympiakomitea yhdistyivät vuoden 2020 alussa Suomen Paralympiakomitea -nimiseksi järjestöksi, joka käsittää koko suomalaisen vammaisurheilun. Kuulovammaisten urheilulla on oma erillinen järjestönsä , SKUL ry.

Suomen Paralympiakomitean kotisivut

SKUL ry, Suomen Kuurojen Urheiluliitto